Vælg en side

Nyrevenner i Nordsjælland

Her kan du læse om Nyreforeningens frivillige Nyrevenner i Nordsjælland og finde deres e-mail adresse. Ved at læse om de enkelte Nyrevenner kan du finde en, som du gerne vil tale med. Herefter skriver du kort om dig selv til dem, og så kontakter Nyrevennen dig med henblik på at finde tid og sted for at mødes. I kan mødes en gang eller vælge at mødes flere gange, hvis der er behov.

Casper Schmidt

Casper Fahlmann Schmidt (f. 1975)

Casper fik nyresvigt som følge af arvelig polycystisk nyresygdom (cystenyrer), som blev diagnosticeret i 1989. Siden da har han været behandlet med blodtrykssænkende medicin, indlæggelse af p-kateder og en transplantation i 2023, som er vellykket. I dag modtager han immundæmpende medicin.

Han har haft polycystick nyresygdom det meste af sit liv, så Casper ved, hvordan det er at leve med en kronisk sygdom, som udvikler sig over tid. Derudover har han også været pårørende til sin mor, der har samme sygdom. Han arbejder fuldtid, er gift og har 3 børn en FT golden retriever og sammen bor de i Hellebæk, Nordsjælland.

Kontakt Casper på: casper.f.schmidt@gmail.com

Bente Schousboe

Bente Schousboe (f. 1949)

Bente blev diagnosticeret med nyreinsuffiens i 2017. Siden har hun haft 2 år i kontrol på et ambulatorie, 2 år i dialyse på sygehus og til sidst en transplantation. Bente fik en nyre fra organventelisten og har derfor erfaring med valg af sygehus ift. ventelister. Bente bor på landet med sin mand, hvor de har en stor have, og en kat. De har to voksne børn og børnebørn, og hun elsker at lave keramik. Hun bor i Vejenbrød, Nordsjælland. Du kan læse et kort interview med Bente om at være nyreven her.

Kontakt Bente på: pbschousboe@gmail.com

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Nyrevenner, kan du kontakte projektleder Liv Hübner Østergaard på tlf. 92 15 08 54 eller på mail lh@nyre.dk.