Vælg en side

Støt Nyreforeningen gratis, når du tanker benzin


Det er med glæde, Nyreforeningen har indgået en aftale med det danske energiselskab OK Benzin. Sponsoraftalen betyder nemlig, at du kan støtte Nyreforeningen økonomisk, hver gang du tanker, men uden det koster dig en øre.

Sådan gives støtten
Aftalen er simpel. Når du bestiller et benzinkort fra OK Benzin og tilmelder det til Nyreforeningens sponsoraftale, så støtter du Nyreforeningen med fem øre for hver liter, du tanker hos OK med benzinkortet. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, der betaler støtten. Så længe du husker at melde dit OK Benzinkort til Nyreforeningens sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet eller OK-app’en.

Nyreforeningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis du også køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis du også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan du støtte Nyreforeningens arbejde med hele 15 øre, hver gang du tanker en enkelt liter brændstof.

Du kan støtte Nyreforeningen, når du tanker, uanset om du er medlem eller ej.

KLIK HER for at bestille et OK Benzinkort. Læs nedenfor i denne artikel, hvordan du gør, hvis du allerede har et OK Benzonkort og gerne vil have det til at støtte Nyreforeningen.

Sådan bestiller du et benzinkort, der støtter Nyreforeningen

Udfyld det, du vil have stående på benzinkortet – typisk dit navn – og vælg en pinkode på fire cifre. Dernæst kommer du til Ekstra services, hvor du skriver Nyreforeningen.

Sådan ændrer du dit eksisterende benzinkort, så du støtter Nyreforeningen

Du kan ændre dit eksisterende OK benzinkort, så du støtter Nyreforeningen, hver gang du tanker, på to måder.

Via app’en:

Åbn OK-appen.
Vælg “Mig”.
Tryk “sponsorstøtte”.
Vælg “Nyreforeningen”.

Hvis du går på “På Mit OK” på nettet, kan du ændre efter samme princip som på app’en.

Ellers er du velkommen til at ringe til kundeservice på tlf. 78 76 05 16.

ok benzin kollage til nyreDK