Vælg en side

Tilbud til unge i alderen 12-24 år, der lever med kronisk sygdom

Gruppeforløb, online fællesskab og mentorordning for unge med kronisk sygdom.

Er du ung i alderen 12-24 år, og lever med en kronisk nyresygdom? Så har du muligheden for at deltage i Egmont Fondens gruppeforløb, onlinefællesskab eller mentorordning. Her kan du møde andre unge, der kender til det at leve med en kronisk eller alvorlig sygdom, og få inspiration til at tackle de udfordringer, som din sygdom bringer med sig.

  • I onlinefællesskab, kan man som ung lære af og med hinanden, samt bygge relationer på tværs.
  • Gruppeforløbet ’LIFE’ varer 8 måneder, hvor man mødes en gang om måneden og er på to weekendcamps. Det næste forløb starter i efteråret 2023. Aktiviteterne foregår i Københavnsområdet, men man er meget velkommen til at deltage uafhængigt af hvor man bor, hvis man har mulighed for det. Læs mere om gruppeforløbet her.
  • I mentorordningen får man tildelt en mentor, som man kan tale med, og som selv har været igennem nogle af de udfordringer ungdomslivet bringer med sig, når man også har sygdom at tage hensyn til. Læs mere om mentorordningen her.

Er du interesseret eller vil du vide mere, så skriv eller ring til Emma Johanne Sørgaard på ej@egmontfonden.dk eller tlf. 40214805.

Læs mere om projektet på Egmont Fondens hjemmeside.

Glade mennesker står i rundkreds og holder i hånd