Vælg en side

Medlemsrejse til Mallorca i maj 2024

Til maj sætter vi kurs mod Palma, Mallorcas største by. Palma er en livlig metropol med et rigt kulturliv, et blomstrende handelsmiljø og en bred vifte af gastronomiske oplevelser. Her finder du både middelalderlige gyder med specialforretninger, museer og strande samt internationale restauranter.

Vi vil bo på hotel Sunprime Waterfront, som ligger ved den smukke og velholdte sandstrand i Palma de Playa. Yderligere oplysninger om området og hotellet kan findes på Spies’ hjemmeside.

Afrejsen er planlagt til den 21. maj 2024, og der er mulighed for enten et ophold på en eller to uger. Afgangene er fra Billund og København.

Praktisk

Rejsen er åben for alle medlemmer af Nyreforeningen. Vi har reserveret pladser på dialyseklinikken Diaverum Palma til rejsende i hæmodialyse. Hvis du får P-dialyse, skal du selv sørge for at bestille væsker og lignende.

På turen vil der som altid være en frivillig rejseleder og danske sygeplejersker til stede. Det forventes, at alle deltagere enten kan klare sig selv eller har en medhjælper med.

Uanset om du skal have behandling eller ej, er det vigtigt, at du medbringer det blå EU-sygesikringskort på rejsen.

Pris

Prisen dækker direkte fly (23 kg bagage), transfer, hotel og halvpension. Lokale skatter og afgifter er ikke inkluderet i prisen, hvilket afregnes på hotellet.

1 uge:
Standarddobbeltværelse pr. person 10.500 kr.
Enkeltværelsestillæg 2.700 kr.

Dobbeltværelse med havudsigt pr. person 11.600 kr.
Enkeltværelsestillæg 3.600 kr.

2 uger:
Standarddobbeltværelse pr. person 14.700 kr.
Enkeltværelsestillæg 5.400 kr.

Dobbeltværelse med havudsigt pr. person 16.800 kr.
Enkeltværelsestillæg 7.200 kr.

Rejse- og afbestillingsforsikring er ikke inkluderet i prisen. Der er ikke mulighed for at tilkøbe forsikring gennem Nyreforeningen. Nyreforeningen anbefaler, at du tegner en årsrejse- og afbestillingsforsikring hos dit eget forsikringsselskab.

Tilmelding

Alle rejsende skal være medlem af Nyreforeningen, herunder også ledsagere og ægtefæller. Du kan altid kontakte Nyreforeningen på tlf. 43 52 42 52 for at få oplyst dit medlemsnummer eller for at melde en rejsende ind.

Du skal udfylde en ansøgning på Spies’ side: https://forms.nltg.com/233184375779975 senest d. 20. marts 2024. Har du spørgsmål eller har du ikke en computer, kan du sende en mail til jt@nyre.dk eller ringe på tlf. 22 81 46 78 man-tirsdag kl. 10-12 og torsdag kl. 12-14.

Liggestole med udsigt på hotel på Mallorca